top of page

GRAFISK DESIGN

Vi brinner för grafisk form och älskar att komma på nya idéer och lösningar oavsett om det gäller att layouta ditt visitkort eller skapa en Facebook-annons. Har du en egen skiss går vi efter den annars ger vi dig mer än gärna ett förslag på hur det kan se ut.

 

Driver du ett företag som är i behov av en originalare/grafisk designer till flera produktioner under en begränsad period? Hör av dig så kanske vi kan komma fram till en lösning som passar oss båda.

Original/enklare grafisk design

650:-/tim + moms

För dig som vet hur du vill att det ska se ut men behöver hjälp att sätta samman en logotyp, en bild och en enkel text till ett tryckoriginal, till exempel ett visitkort eller korrigeringar av tidigare producerat material. De allra flesta av de enklare arbeten vi utför går inom en timmes debitering.

AD/avancerad grafisk design

800:-/tim + moms

För dig som har höga krav på utseendet och som har mer tidskrävande och komplicerat idéarbete än vad som ryms under utförandet "enklare original". Gäller nyskapande av till exempel en broschyr eller annons samt där vi behöver sätta oss in i er grafiska profil.

Begär gärna en offert på det du vill ha hjälp med.

bottom of page