top of page
christin-hume-hBuwVLcYTnA-unsplash.jpg

OM OSS

Vi hjälper främst företag, men även privatpersoner, med grafisk design/original och till viss del tryck. Personlig service är viktigt för oss och vi tar gärna hand om hela produktionskedjan, från skiss till leverans, så att du bara behöver ha en kontakt.

 

Vi trycker mycket på plats hos oss men beroende på uppdrag samarbetar vi med andra duktiga och pålitliga tryckerikollegor.

 

Vårt kontaktnät är stort och vi har därför även bra samarbeten med webbyråer, skribenter och andra grafiska designers. Detta för att vi alltid ska kunna ta emot och utföra alla uppdrag på bästa sätt.

Collander Grafiska AB

Mitt under pandemiåret 2020 tog Lotta Collander över Volymkopias verksamhet som då fanns i lokaler på Fristadstorget. Året därpå bytte företaget både namn och adress och finns nu i mysiga lokaler på Köpmangatan i gamla stan, Eskilstuna.

 

Bolaget Collander Grafiska AB äger och driver även Eskilstuna SUP (gruppaddling och uthyrning av stand up paddleboards och kajaker).

 

Lotta har över 25 års erfarenhet som grafisk designer och AD hos tidningsföretag och kommunikationsbyråer (klicka här för CV).

Hör gärna av dig om du har några frågor!

IMG_8041.JPG
IMG_8045.JPG
IMG_8040.JPG
IMG_9783.jpg
Lotta Collander 04js mindre.jpg

Foto: Joakim Serrander

bottom of page