top of page
christin-hume-hBuwVLcYTnA-unsplash.jpg

OM OSS

Vi hjälper företag och privatpersoner med grafisk design/original och tryck. Personlig service är viktig för oss och vi tar gärna hand om hela produktionskedjan, från skiss till leverans, så att du bara behöver ha en kontakt.

 

Vi trycker det mesta på plats hos oss men vid produktionstoppar, större upplagor eller specialuppdrag samarbetar vi med andra duktiga och pålitliga tryckerikollegor. Detta är inget du som kund märker av, varken vad gäller pris eller kvalité.

Vårt kontaktnät är stort och vi har därför även bra samarbeten med webbyråer, skribenter och andra grafiska designers. Detta för att vi alltid ska kunna ta emot och utföra ditt uppdrag på bästa sätt.

År 2020 tog Lotta Collander över Volymkopia som då fanns i lokaler på Fristadstorget sedan många år. Året därpå bytte företaget både namn och adress och finns nu i mysiga lokaler på Köpmangatan i gamla stan, Eskilstuna. I bagaget har Lotta över 25 års erfarenhet som grafisk designer och AD hos tidningsföretag och kommunikationsbyråer (klicka här för CV).

 

Parallellt med Collander Grafiska driver Lotta även företaget Eskilstuna SUP (gruppaddling och uthyrning av stand up paddleboards).

Hör gärna av dig om du har några frågor!

IMG_8041.JPG
IMG_8045.JPG
IMG_8040.JPG
IMG_9783.jpg
Lotta Collander 04js mindre.jpg

Foto: Joakim Serrander

bottom of page