christin-hume-hBuwVLcYTnA-unsplash.jpg

OM OSS

Collander Grafiska AB är en grafisk produktionsbyrå och ägs av Lotta Collander, som har över 25 års erfarenhet från både tidningsföretag och kommunikationsbyråer som bl a originalare, grafisk formgivare och art director. Lotta är även med i styrelsen för Marknadsföreningen i Eskilstuna (MiE) samt driver företaget Eskilstuna SUP (gruppaddlingar och uthyrning av stand up paddleboards).

 

I augusti 2020 tog Lotta över Volymkopia efter Roland Ulming, som då hade drivit företaget under många år. I samband med flytten från Fristadstorget till gamla staden och Köpmangatan 36, skedde även namnbytet till Collander Grafiska. Det nya namnet speglar den nuvarande verksamheten på ett mer rättvist och tydligare sätt.

Vår vision är att vi ska vara den första du tänker på när du behöver hjälp med att ta fram den grafiska designen till t ex en flyer, annons eller broschyr. Vi vill att du ska känna dig trygg med att vi tar hand om hela produktionskedjan, från skiss till leverans, så att du bara behöver ha en personlig kontakt.

 

Vi har både en storformatsskrivare och en digital tryckpress på plats hos oss men vid större upplagor, specialuppdrag eller vid produktionstoppar samarbetar vi med andra duktiga och pålitliga tryckerikollegor.

Vårt kontaktnät är stort och vi har därför även bra samarbeten med andra webbyråer och andra grafiska designers. Detta för att vi alltid ska kunna ta emot och utföra ditt uppdrag på bästa sätt.

Hör gärna av dig om du har några frågor!

 

Lotta Collander
Collander Grafiska AB

Tel: 016-48 22 00 | Sms: 076-009 64 14

E-post: lotta@collandergrafiska.se


Org.nr: 559306-6656

BG-nr: 5662-0503 | Swish-nr: 123 582 38 44

Collander Grafiska logo.png
Lotta Collander 04js mindre.jpg

Foto: Joakim Serrander

IMG_6760.JPG
IMG_6761.JPG
IMG_6762.JPG
IMG_7297.JPG