top of page
christin-hume-hBuwVLcYTnA-unsplash.jpg

OM OSS

Ett företag – en kontakt

Collander Grafiska AB hjälper dig som företagare att ta fram snygga, informativa och säljande trycksaker och ser till att du får en färdig produkt i handen. Personlig service är viktig för oss och vi tar därför gärna hand om hela produktionskedjan åt dig, från skiss till leverans. Med endast en kontakt får du mer tid över till din verksamhet och kan koncentrera dig på det du är bäst på. Hör av dig så bokar vi in en tid då vi över en kopp kaffe går igenom vad just du behöver hjälp med.

Mitt under pandemiåret 2020 tog Lotta Collander över Volymkopias verksamhet som då fanns i lokaler på Fristadstorget. Året därpå bildades Collander Grafiska AB och samtidigt byttes både namn och adress. Företaget finns nu i mysiga lokaler på Köpmangatan i gamla stan, Eskilstuna.

Lotta Collander har över 25 års erfarenhet som grafisk designer och AD hos olika tidningsföretag och kommunikationsbyråer (klicka här för CV).

 

Collander Grafiska AB driver även Eskilstuna SUP (gruppaddling och uthyrning av stand up paddleboards och kajaker) som främst har sin verksamhet igång den varmare delen av året.

bottom of page