christin-hume-hBuwVLcYTnA-unsplash.jpg

OM OSS

Collander Grafiska AB, (fd Volymkopia) ägs och drivs av Lotta Collander, som har över 20 års erfarenhet från både tidningsföretag och kommunikationsbyråer som bl a originalare, grafisk formgivare och Art Director. Lotta sitter även med som ledamot i styrelsen för Marknadsföreningen i Eskilstuna (MiE) samt driver Eskilstuna SUP.

I augusti flyttar vi från Fristadstorget till Köpmangatan 36, som ligger i Gamla Staden i Eskilstuna. I samband med flytten har vi passat på att byta namn från Volymkopia till Collander Grafiska. Det nya namnet speglar verksamheten på ett bättre sätt då vi inte enbart utför kopieringstjänster.

 

Vårt mål är att vi ska vara den första du tänker på när du behöver hjälp med att ta fram den grafiska designen till t ex en flyer, annons eller broschyr. Vi vill att du ska känna dig trygg med att vi tar hand om hela produktionskedjan, från skiss till tryck/publicering på webb, så att du kan koncentrera dig på annat.

 

Vi har både en storformatsskrivare och en digital tryckpress på plats hos oss men vid behov samarbetar vi även med andra tryckerier. Vårt kontaktnät är stort och vi har även bra samarbeten med webbyråer och andra grafiska designers. Detta för att vi alltid ska kunna ta emot och utföra ditt uppdrag på bästa sätt.

Hör gärna av dig om du har några frågor!

Lotta Collander
Collander Grafiska AB

016-48 22 00 | lotta@collandergrafiska.se
Org.nummer 559306-6656

Collander Grafiska logo.png